Rectangle

Yuki, méér dan boekhouden

Met Yuki krijg je volledige grip op je huidige én toekomstige financiële cijfers.

Hollen, schakelen en deadlines halen. Dat is waar je jezelf als ondernemer in de marketingbranche dagelijks aan waagt. In een dynamische branche speel je iedere dag op de bal. Maar elke dag verloopt toch ook weer totaal anders. Is Yuki geschikt voor jou onderneming? Ontdek de mogelijkheden!

Wat is Yuki?

Met Yuki werk je als marketingbureau, maar zeker als ondernemer, slimmer en efficiënter én voer je vooral een betere boekhouding. Via het Yuki platform communiceer je met klanten en collega’s. Je verwerkt administraties, doet controles, btw-aangiftes en monitort de klanttevredenheid en productiviteit. En dit doe je allemaal helemaal online (en zelfs in een app).

Doorloop onze checklist en ontdek of Yuki geschikt is voor jou onderneming op basis van een op maat gemaakt advies.

Voordelen

  • 24/7 realtime inzicht​
  • Verbetert rendement van projecten​
  • Geeft overzicht en controle​
  • Alle gegevens veilig in de cloud​
  • Meer daadkracht en minder zorgen​

Success story

Blogs

Yuki helpt marketingbureau’s

Jij als eigenaar van een marketingbureau kent dit gevoel wel. De bonnetjes stapelen zich met de dag op en…

Yuki; dé basis voor elk succesvol marketingbureau

Kom erachter wat jij al die jaren al had willen weten en ga aan de slag met het succesvoller maken van jouw marketingbureau.

Gratis demo – Krijg grip op jouw marketingbureau!

Heeft deze informatie je nieuwsgierig gemaakt en wil je hier meer over te weten komen? Plan eenvoudig een (online) demo in. We denken graag mee hoe we jouw marketingbureau kunnen laten groeien.

Menu

Yuki e-magazine!

Belemmert de boekhouding van jouw organisatie de weg naar maximaal succes? Dankzij Yuki krijgen jij en je collega’s alle tijd om volledig te focussen op de groei van jouw onderneming. Hoe?

Download het gratis e-magazine