Bottomlines verwelkomt twee nieuwe medewerkers: Jos en Elif

Jos van der LeeJos van der Lee heeft een bedrijfseconomische achtergrond, maar heeft sinds zijn overstap naar de IT-branche in 1998 inmiddels ruim 20 jaar commerciële ervaring opgedaan bij meerdere bedrijven.

Waar nodig opent Jos deuren voor nieuwe proposities, maar is daarnaast als geen ander instaat om daarna de relatie vast te houden en zijn klanten en relaties als trusted advisor te bedienen. Vasthoudendheid, betrouwbaarheid en transparantie zijn de kern van zijn werkwijze. Voor Bottomlines zal Jos met name actief zijn in het vinden en binden van nieuwe klanten en daar waar de juiste behoefte zich aandient zijn klanten adviseren en coachen op de weg naar verdere groei.

Naast zijn werk als zelfstandig ondernemer is Jos ook voorzitter van de lokale Volleybalvereniging en daar zelf ook nog actief als speler (recreatief). Jos is getrouwd met Gerrine en voelt zich rijk met vijf kinderen (vier dochters en een zoon). Ook is hij inmiddels ook de trotse opa van twee kleinzoons.

 

Elif Kara BottomlinesElif Kara is een spontane, enthousiaste en ondernemende vrouw. We hebben haar leren kennen als een vrolijk persoon met altijd een lach op haar gezicht. Ze heeft veel kennis en ervaring in huis en ze gelooft in een leven lang leren en jezelf blijven ontwikkelen. Tijdens haar studie marketing & management heeft Elif een aantal studieopdrachten gedaan binnen Bottomlines. Elif gaat ons ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie.

Daarnaast is Elif sportief aangelegd en is ze regelmatig te vinden bij hardloopevenementen. Als Mindful Run instructrice deelt ze haar passie voor het hardlopen door anderen te motiveren en te inspireren dat hardlopen ook op een andere manier kan: door bewust buiten te bewegen.

Wij zijn erg blij en trots dat Jos en Elif deel uit gaan maken van ons team!