Rectangle

Wij begrijpen je sector

De wereld om ons heen verandert continue. Dat brengt volop uitdaging mee voor bedrijven. Innovatieve en opkomende bedrijven proberen de markt open te breken en veel ondernemers zien hun huidige verdienmodellen verdwijnen. Wat betekent dat voor jouw sector?

Koploper zijn én blijven

Iedere branche heeft andere uitdagingen en kansen, ook op het gebied van data. Wij begrijpen jouw branche en weten welke data jij nodig hebt om inzicht te krijgen in je bedrijf. Samen met jou kijken we welke richting je op wilt en welke datastromen daarbij aansluiten.

Het marketingplatform is de afgelopen jaren van offline naar online verschoven. De aantrekkende economie en de groei van met name online marketing zorgen voor omzetgroei in de hele sector. Als marketingbureau moet je dus jouw financiële huishouding op orde hebben om de gewenste resultaten te behalen in deze dynamische branche. Dit is waar de meeste marketeers in de scale-up fase toch op struikelen.

Een stevig financieel fundament zorgt ervoor dat je het eerste klantcontact tot aan de ontvangen betalingen onder controle hebt. Deze processen worden door ons gedigitaliseerd. Dit noemen wij een digitale straat.

De digitale straat helpt je om inzicht te krijgen over de belangrijke (financiële) stuur data van je marketingbureau waarop je je resultaten kan monitoren, kan managen en vooral verbeteren. Vervolgens kun je aan de hand van het resultatenbord, samen met je team of met ons in korte sprints, snelle verbeteringen implementeren die jouw marketingbureau helpen om te groeien.

De E-commerce branche is een van de snelst veranderde markten die veel concurrentie kent. De aantrekkende economie en de groei die corona heeft veroorzaakt zorgen voor omzetgroei in de hele sector. Als E-commerce bedrijf moet je dus jouw financiële huishouding op orde hebben om de gewenste resultaten te behalen in deze dynamische branche. Dit is waar de meeste E-commerce bedrijven in de scale-up fase toch op struikelen.

Een stevig financieel fundament zorgt ervoor dat je het inkoop tot de afhandeling van betaling onder controle hebt. Deze processen worden door ons gedigitaliseerd. Dit noemen wij een digitale straat.

De digitale straat helpt je om inzicht te krijgen over de belangrijke (financiële) stuur data van je onderneming waarop je je resultaten kan monitoren, kan managen en vooral verbeteren. Vervolgens kun je aan de hand van het resultatenbord, samen met je team of met ons in korte sprints, snelle verbeteringen implementeren die jouw e-commerce onderneming helpen om te groeien.

De IT-business is de afgelopen jaren de meest snelgroeiende markt. De aantrekkende economie en de groei van met name digitalisering zorgen voor omzetgroei in de hele sector. Als IT-bedrijf moet je dus jouw financiële huishouding op orde hebben om de gewenste resultaten te behalen in deze snelgroeiende branche. Dit is waar de meeste IT-bedrijven in de scale-up fase toch op struikelen.

Een stevig financieel fundament zorgt ervoor dat je het eerste klantcontact tot aan de ontvangen betalingen onder controle hebt. Deze processen worden door ons gedigitaliseerd. Dit noemen wij een digitale straat.

De digitale straat helpt je om inzicht te krijgen over de belangrijke (financiële) stuur data van je IT-business waarop je je resultaten kan monitoren, kan managen en vooral verbeteren. Vervolgens kun je aan de hand van het resultatenbord, samen met je team of met ons in korte sprints, snelle verbeteringen implementeren die jouw IT-bedrijf helpen om te groeien.

De bouwbranche is de afgelopen jaren aan het verschuiven van een klassieke branche naar een innovatieve markt vol met vernieuwing. De aantrekkende economie en de groei van met name innovatie en automatisering zorgen voor kansen in de sector. Als bouwbedrijf moet je dus jouw financiële huishouding op orde hebben om de gewenste resultaten te behalen in deze markt vol kansen.

Een stevig financieel fundament zorgt ervoor dat je het eerste klantcontact tot aan de ontvangen betalingen onder controle hebt. Deze processen worden door ons gedigitaliseerd. Dit noemen wij een digitale straat.

De digitale straat helpt je om inzicht te krijgen over de belangrijke (financiële) stuur data van je bouwbedrijf waarop je je resultaten kan monitoren, kan managen en vooral verbeteren. Vervolgens kun je aan de hand van het resultatenbord, samen met je team of met ons in korte sprints, snelle verbeteringen implementeren die jouw bouwbedrijf helpen om te groeien.

Weet jij de 5 belangrijkste KPI’s in jouw bedrijf?

Wij zijn Bottomlines.
Data driven results voor ambitieuze ondernemers.