Rectangle

Webinar Van Strategie Naar Resultaat

Op 30 november 2020 heeft Bottomlines met in2improvement het gratis webinar Van Strategie Naar Resultaat georganiseerd. 

Bottomlines en in2improvement zijn officieel een samenwerkingsverband aangegaan. Dit met als reden om ondernemers nog betere bedrijfsresultaten te bieden. Het doel van in2improvement is mee te bewegen in een snel veranderende wereld. In2improvement doet dit doormiddel van eenvoud met korte sprints. Zo ontstaat er een meetbaar en wendbaar resultaat.  Zowel in2improvement als Bottomlines zijn gespecialiseerd in het laten groeien van bedrijven.

Wij horen steeds vaker van ondernemers dat er meer omzet behalen maar dat de winst achter blijft. In het webinar is er gekeken hoe je van strategie naar resultaat gaat. Doormiddel van een korte- en lange termijn strategie kan er een systeem ontwikkelt worden waarbij je met je bedrijf en medewerkers écht groeit. De kracht van Bottomlines ligt in het financieel perspectief. In2improvement zet deze resultaten om in blijvende resultaten waar de mensen centraal staat. Door deze twee expertises te bundelen kunnen de bedrijfsresultaten meetbaar gemaakt worden.

Altijd al willen weten hoe je écht van strategie naar resultaat gaat doormiddel van concrete adviezen en tools? (titel) Eugene Kuijer en Co-Founder Berend Bouwmeester deelde hun verhaal en nemen je mee in de wereld van bedrijfsgroei.