Tijd voor een nieuwe…

| Blog

Door: Bram Agten

Je kent het wel, je bedrijfswagen of bestelwagen is afgeschreven en afbetaald. “Tijd voor een nieuw speeltje”, denk je dan.

Je schuimt het internet af of je gaat naar de garage van je keuze en ziet de wagen van je dromen. Na wat onderhandelen kom je een goede prijs overeen en vol vertrouwen bel je naar de bank om een krediet aan te vragen, of de garage biedt zelf de mogelijkheid om via hen renting of leasing aan te gaan.

En dan gebeurt het: de financiële instelling (bank of leasingmaatschappij) vraagt de meest recente cijfers en een liquiditeits- en solvabiliteitsanalyse. Je wil deze natuurlijk zo snel mogelijk overmaken, maar dan blijkt dat de cijfers nog niet bijgewerkt zijn of dat er nog wat ontbreekt….

Bovendien kan het niet altijd mooi weer zijn en zal er soms wat meer duiding nodig zijn om een financiële partner te overtuigen, maar de klok tikt. Wat nu…?

Zou het niet heerlijk zijn als er een manier bestond om elk moment van dag, week, maand, kwartaal over de juiste en bijgewerkte cijfers te kunnen beschikken? Zou het niet ideaal zijn als je beroep kon doen op mensen die niet alleen hun weg kennen tussen de verschillende financiële instanties, maar die je ook kunnen bijstaan in welke vorm van krediet voor jou en je bedrijf het interessantst is. En stel je dan voor dat je al dit al op voorhand geregeld kan hebben en niet op het moment zelf, zou dat niet geweldig zijn?

Bottomlines biedt exact dat: met de juiste tools alle nuttige informatie continu beschikbaar maken en met gerichte adviezen en begeleiding, de uitdagingen voorzien en de dingen aanpakken voor ze een probleem worden of stress veroorzaken bij jezelf en je zakelijke partners. Controle, inzicht en groei is het motto, waardoor je met de actuele cijfers in de hand het beste moment kan kiezen om te investeren (of wanneer juist niet) en in welke vorm en met welke partner je dat best doet.

Wij houden onze schitterende Mini’s nog, hoor!

Meer informatie? Neem dan hier contact met ons op.

Deel dit artikel:

Take the long way home
Business Control voor groeibedrijven