Stage-ervaring | Stage Finance & Control

| Blog, Educational Series, Gastblog, Nieuws

 

Vandaag gaan we in gesprek met Jur Klippel. Jur is Finance & Control student en is stagiair bij Bottomlines. Tijdens Jur zijn stage ondersteunt hij het team van Finance Outsourcing en Data Solutions.

Jur combineert zijn kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn studie met de werkzaamheden die hij op dit moment mag uitvoeren tijdens zijn stage. In zijn vrije tijd onderneemt Jur graag activiteiten met vrienden, waaronder voetbal kijken of zelf voetballen.

Waarom heb je gekozen om bij Bottomlines stage te lopen?

Ik heb gekozen om stage te lopen bij Bottomlines omdat ze uiteenlopende werkzaamheden doen voor verschillende bedrijven. Bottomlines levert namelijk naast boekhouding ook data solutions voor haar klanten. Dit doen zij vaak in combinatie met advies wat ik ook erg interessant vind. Hierdoor leer ik tijdens mijn stageperiode verschillende markten kennen. Door deze verschillende soorten klanten leer ik uiteenlopende vaardigheden beheersen per type klant. Naast deze werkzaamheden werd mij ook meteen duidelijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik niet alleen de mogelijkheid had om mijn vaardigheden te verbeteren maar mij ook persoonlijk te ontwikkelen.

Hoe vind je de onboarding bij Bottomlines? 

Tijdens mijn eerste dag kreeg ik een warm welkom op het kantoor in Den Bosch bij Bottomlines. Het begon met een kennismaking met Berend, waardoor er meteen een helder en duidelijk beeld was van de stage. Tijdens die eerste dag heb ik kennis gemaakt met mijn collega’s en ben ik meer te weten gekomen over Bottomlines. Daarna hebben we ruim de tijd gehad om te wennen aan de nieuwe programma’s waar Bottomlines mee werkt waardoor ik makkelijk kon instromen in de verschillende processen.

stageplek finance and control data

Wat vind je leuk aan het werk dat je doet bij Bottomlines?

Ik vind de variatie een van de leukste dingen die er is bij Bottomlines. De verschillende werkzaamheden die gedaan moeten worden bij uiteenlopende klanten zorgen ervoor dat het niet gaat vervelen. Binnen deze verschillende werkzaamheden word ik ook in het proces betrokken, waardoor ik leer hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Verder is de theorie vanuit de opleiding toepassen in de werkelijkheid uitdagend en leuk tegelijkertijd. De combinatie van deze factoren maakt het dat ik elke dag weer plezier heb in mijn stage.

Hoe vind je de sfeer binnen Bottomlines?

Bottomlines is een bedrijf dat zorgt voor een veilige werksfeer. In deze omgeving is er veel ruimte om dingen te vragen en op te merken. Naast een veilige werksfeer is het altijd gezellig op kantoor. Zo kan ik altijd formeel maar ook informeel een praatje maken met mijn collega’s. Verder wordt er ook wel eens een vrijdagmiddagborrel georganiseerd, waar met het personeel gezellig een hapje en drankje wordt gedaan.

Waarom is Bottomlines anders dan andere stagebedrijven?

Bottomlines onderscheidt zich voornamelijk met de variatie in dagelijkse werkzaamheden. Waar de meeste stagebedrijven je alleen maar de mogelijkheid geven om aan de boekhouding te werken binnen één bedrijf, geeft Bottomlines je de mogelijkheid om veel uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren bij verschillende bedrijven. Ook betrekt Bottomlines mij actief bij het oplossen van vraagstukken.

Wil jij ook deel uitmaken van ons dynamische team?

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Dat kan! Wij staan altijd open voor een gesprek met student medewerkers of voor een stageopdracht. Klik hier.

Deel dit artikel:

Behaal je doelen met de OKR-methode
Yuki helpt marketingbureau’s