ScaleUp Netwerk Event ‘Dineren met Impact’ opnieuw groot succes

| Blog, Over Bottomlines

Op woensdag 4 april stond alweer de tweede editie van ons exclusieve ScaleUp event ‘Dineren met impact’ op de agenda. Een editie die deze keer plaatsvond in onze ‘eigen’ de Gruyterfabriek in ’s Hertogenbosch.

Dineren met Impact succesformule
Het eerste event was eind vorig jaar binnen no-time uitverkocht. Dat dit geen eenmalig succes was, bleek wel met de komst van alweer bijna 70 gedreven ondernemers. Berend Bouwmeester stelt dan ook terecht dat deze roundtablesessies een aansprekend succes zijn en zeker een vervolg krijgen.

Inspiratie opdoen en brainstormen
“Ik vind het geweldig om te zien hoe wij samen met onze gastsprekers, deze ondernemers opnieuw echt hebben kunnen boeien”, vertelt hij na afloop enthousiast. “Scaling-up is een thema dat veel ondernemers bezighoudt. Met deze avond hebben wij een informele setting gecreëerd waarin onze gasten inspiratie hebben opgedaan van enkele bewezen groei-ondernemers en samen met andere energieke ondernemers hebben kunnen brainstormen hoe zij van hun eigen bedrijf een succesvolle ScaleUp kunnen maken. En daar zijn héle goede ideeën uit voortgekomen!”

Het was boven mijn verwachtingen
Eén van de vele mooie reacties die wij na afloop kregen, was van Wendy Mensink, co-founder bij Viridian Raven: “Ik heb een geweldige avond gehad, het was boven mijn verwachtingen! Het eten was heerlijk en de mensen waren stuk voor stuk gedreven en ambitieus, wat ik erg leuk vond. Ik heb dan ook veel interessante contacten kunnen leggen. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging, ik vond het een eer om erbij te mogen zijn.”

Berend Bouwmeester: “Namens het hele team van Bottomlines wil ik iedereen van harte bedanken voor hun energieke aanwezigheid en bijdrage aan dit event. Wil je zelf ook een keer deelnemen aan onze roundtables? Via onze digitale nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze upcoming events. Meld je direct even aan.”

Op de hoogte blijven van onze upcoming events

 

Bekijk hier de korte sfeerimpressie.

Deel dit artikel:

Hoe bouw jij met de juiste mensen het perfecte team voor jouw scale-up?
Hoe weet jij nu wat de waarde van jouw bedrijf is?