Sparren over jouw vakantie-ideeën?

| Blog, Scale-up, Tool

Een tijd van vakantie zorgt vaak voor ruimte om na te denken; als ondernemer krijg je inzichten die je eerst misschien niet meteen zag. Wanneer je weer terug komt van je vakantie begin je met frisse moed weer met werken en raak je snel in het ritme van alle dag. Hierdoor blijven jouw creatieve ideeën puur gedachten, en dat is jammer. Met de juiste executie komen jouw ideeën tot leven en pluk je de vruchten van je welverdiende vakantie.

Als jouw partner met kennis op het gebied van financiën, business en groei kunnen wij je helpen om die ideeën een kop en staart te geven. Dit zorgt voor focus en ritme in de executie van je plannen.

Met een sparringsessie kunnen we bepalen wat jouw waardevolle idee nodig heeft. Neem hier contact met ons op en start na je vakantie direct met het uitvoeren van je idee.

Naast losse groeisessies bieden wij ook op lange termijn terugkomende sessies aan. Dit noemen wij Raad van Advies. Met een Raad van Advies ga je in een ritme samen werken aan je bedrijf met professionals die bij jou passen. Samen met jou stellen we jouw ideale team van professionals samen die jouw helpen met je idee.

Meer lezen hierover? Op de pagina advies vind je helemaal onderaan het kopje ‘Raad van Advies’.

Bottomlines Nederland
Veemarktkade 8, gebouw A, kantoor 1120
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

T: +31 (0)73 30 30 880
E: info@bottomlines.com

Bottomlines België
Jozef De Vleminckstraat 16
1853 Strombeek-Bever

T: +(32) 48 44 13 131
E: info@bottomlines.com

Deel dit artikel:

Groei workshop
Gezond je bedrijf laten groeien met onze 6 tips!