Met nieuwe partner Kris van den Bogaert groei naar Belgische markt

| Over Bottomlines

Kris van den Bogaert is een echte conceptenman. Als zelfstandig management consultant begeleidt hij ondernemers bij het bepalen van hun bedrijfsstrategie. Dat kan een ondernemer zijn die auto’s cleant, maar net zo goed een bedrijf dat op grote schaal projecten in binnen- en buitenland uitvoert. Nu is het doorspitten van bedrijfsmatige cijfers en dit te vertalen naar operationele doelen aan de meesten ondernemers niet besteed.

Met Kris van den Bogaert groei naar Belgische markt doorzetten.Hoe kun je een product nog beter in de markt zetten?
Het feit dat Bottomlines vanuit data-analyse en een solide financieel huis vervolgens waarde creëert voor een bedrijf is voor veel bedrijven een welkome eyeopener. Dit is wat Kris als consultant bij de Belgische ondernemers onder de aandacht brengt.

Kris studeerde aanvankelijk biochemie, maar hij had nooit de intentie in een laboratorium aan de slag te gaan. “Dat was toen ook niet echt hot. Vandaar dat ik besloot om in de avonduren financiële wetenschappen te gaan studeren”, legt hij uit. “Ik vond het interessant om te zien op welke manier je een product beter in de markt kon zetten en merkte dat daar mijn passie lag.

Het samen met een onderneming bepalen van een bedrijfsstrategie om een product of een dienst bij de consument beter onder de aandacht te brengen, dat vond en vind ik nog steeds erg leuk om te doen.”

Groei doorzetten naar Belgische markt
“Met Kris erbij hebben we Bottomlines klaargestoomd om nu de eerste stappen te gaan maken op de Belgische markt”, legt Berend Bouwmeester uit. “Bottomlines is volop in beweging en ons concept spreekt ondernemers ontzettend aan. Niet alleen in Nederland maar dus ook in België!”

Na Gert-Jan Mannak is Kris van den Bogaert de volgende partner die op hele korte termijn het Bottomlines-team is komen versterken. Berend: ” Door zijn C level ervaring bij bedrijven zoals Petronas en Akzo Nobel in combinatie met de rol als CEO bij een Belgische Incubator, is hij de ideale gesprekspartner voor KMO bedrijven en voor Start- en ScaleUps die door willen groeien.

Deel dit artikel:

ScaleUp Netwerk Event ‘Dineren met Impact’ opnieuw groot succes
Fijne resetdagen en veel energie voor 2018!