Met data jouw ondernemersdroom realiseren

| Blog

Iedere ondernemer start het ondernemerschap met bepaalde doelen, dit komt voort vanuit een drive, een visie. Zo hebben de meeste ondernemers vaak twee soorten doelen waarom zij starten met ondernemen;

  • Doelen op professioneel vlak;
  • Doelen op persoonlijk vlak.

Vaak zien we dat ondernemers deze persoonlijke doelen eerder laten vieren dan de professionele doelen. Logisch, maar jammer! Die persoonlijke doelen zijn namelijk de grootste drijfveer geweest waarom jij ooit je onderneming bent gestart.

Weet je nog? Je ging ooit ondernemen om meer tijd te hebben voor je gezin, die prachtige reis te maken of financiële zekerheid te bieden voor de mensen om je heen. Dit zijn prachtige voornemens maar vaak de eerste dingen die van tafel worden geschoven wanneer je bedrijf groeit, je personeel aanneemt en volloopt met meetings. Je plaatst deze dromen naar de achtergrond om je bedrijf financieel gezond te houden en zekerheid te bieden aan je medewerkers.

Wanneer een klant van ons met dit probleem bij ons komt zorgen wij dat er een aantal cruciale dingen duidelijk worden in je onderneming. Door dit inzicht zorgen we er samen voor dat jij de doelen behaalt waar jij over droomt. De juiste balans tussen jouw professionele doelen, en persoonlijke doelen, zodat je ze allebei kunt bereiken. Wij zorgen ervoor dat jij een blauwdruk krijgt van hoe jouw bedrijf ervoor staat en wat je kunt doen om te zorgen dat jouw dromen sneller verwezenlijkt worden. 

Een perfect schoolvoorbeeld van hoe wij klanten helpen met hun dromen verwezenlijken is marketingbureau Morres & Company. Je leest hoe wij hun hebben geholpen in deze succestory.

Wil je nu meteen aan de slag? Dan kun je direct contact opnemen met Martijn Kerkhof, die helpt je verder. 

Martijn kerkhof
E: Martijnkerkhof@bottomlines.nl
T: +31 (0)73 30 30 880

Deel dit artikel:

Bedrijfsopvolging binnen de familie – Geen gemakkelijke opgave
Groei workshop