Groei workshop

| Blog, Tool

De meeste ondernemers starten vanuit de passie voor hun vak in combinatie met de drive om iets te bereiken. Eenmaal gestart, blijkt dat er bij het ondernemerschap nog veel meer komt kijken dan alleen jouw ijzersterke motivatie. Van iedere ondernemer, maar met name de groeiende bedrijven, wordt veel meer gevraagd. Zoveel dat je eigenlijk geen tijd meer hebt voor de oorspronkelijke redenen waarom je ooit begonnen bent met ondernemen, jouw persoonlijke drijfveren en overtuigingen.

Zo heb je inzicht nodig in je financiën, moeten je werkprocessen op orde zijn of stuur je medewerkers aan. Daarnaast heb je nog tijd nodig voor de acquisitie en het presenteren van je bedrijf. Laat staan dat je nog tijd hebt voor die persoonlijke doelen waar je ooit over droomde. Door te beginnen met inzicht in de juiste balans heb je de perfecte basis voor het succes van je onderneming, en het succes van jouw persoonlijke leven.

Met de groei workshop geven wij jou inzicht hoe jij met de juiste balans áán je bedrijf kunt werken, zodat jij de dingen doet die je wilt doen. In een twee uur durende sessie geven wij jou praktische handvatten aan die je kunt gebruiken in je onderneming. Met deze handvatten geef je je onderneming en jezelf weer een boost.

Heb jij interesse in zo’n boost? Neem nu nog vrijblijvend contact op met Berend!

Berend Bouwmeester
E: BerendBouwmeester@bottomlines.nl
T: +31 (0)73 30 30 880

Deel dit artikel:

Met data jouw ondernemersdroom realiseren
Sparren over jouw vakantie-ideeën?