Rectangle

ScaleUp Netwerk Diner “Groei van mijn bedrijf” leeft bij ondernemers

Na twee succesvolle edities in Nederland, is er op 16 mei de eerste editie van ons exclusieve ScaleUp Diner event in België georganiseerd. Deze roundtable sessie voor ondernemers en investeerders was tevens de officiële lancering van Bottomlines in België.

De schitterend gerenoveerde kapel van Muizen (Mechelen) vormde het schitterende decor van deze exclusieve ondernemersavond met als thema: ‘Groei van mijn bedrijf’.

Groei leeft bij veel ondernemers
“Het thema was een echte schot in de roos dat bij veel KMO-ondernemers leeft”, vertelt Kris van de Bogaert, Managing Partner Bottomlines België. “In een mum van tijd was deze roundtable geheel uitverkocht!”

“Met 3 inspirerende gastsprekers Patrick Molemans (CEO Grandeco Wallfashion Group), Kevin Geets (Founder Madzuli Agency) en Marc Coppens (CEO & partner Yuki | Robotic Accounting) en 30 enthousiaste ondernemers en investeerders in de zaal, kan ik terugkijken op een zeer geslaagde avond. Vandaar dat ik iedereen nogmaals ontzettend wil bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan dit voor ons bijzondere event.”