Bottomlines en in2improvement slaan handen ineen

| Nieuws

PERSBERICHT
7 september 2020

Bottomlines en in2improvement slaan handen ineen | Gratis persbericht plaatsen met Persberichten.biz
Vlnr.: Peter Holtkamp, Eugene Kuisch, Jan Kuijer (allen van in2improvement),
Berend Bouwmeester (Bottomlines) en Tom Zoethout (in2improvement).

De twee bedrijven gaan een samenwerking aan om ondernemers nóg betere bedrijfsresultaten te bieden

Bottomlines en in2improvement zijn officieel een samenwerkingsverband aangegaan. Het doel van de samenwerking is om door kennisuitwisseling nog meer uit de bedrijfsresultaten van aangesloten ondernemers te halen.

Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het laten groeien van bedrijven. De kracht van Bottomlines ligt in het, vanuit een financieel perspectief, inzichtelijk maken van de potentiële groei. in2improvement is in staat om deze groei om te zetten in blijvende resultaten waarin mensen centraal staan. Door de krachten van Bottomlines en in2improvement te combineren ontstaat er toegang tot financiële expertise en daadkrachtige en pragmatische executie om bedrijfsdoelstellingen meetbaar te realiseren.

“De samenwerking met in2improvement is voor ons echt een win-win. Bedrijven vinden het al niet makkelijk om hun doelen te stellen, daarnaast is het best lastig om je doel behalen. in2improvement heeft een aanpak ontwikkeld (NAVI methode) om de juiste richting te kiezen, in beweging te komen en het doel te behalen en daarmee te groeien” – Berend Bouwmeester, Co founder van Bottomlines

Eugene Kuisch, sales partner van in2improvement, is ook erg enthousiast over de samenwerking. “De samenwerking met Bottomlines is echt top. Het krachtige platform geeft realtime actueel inzicht waardoor de juiste focus ontstaat op het einddoel en bedrijven zo strategie kunnen omzetten in meetbare resultaten. Ik ben erg blij met het partnerschap.”

Over Bottomlines
Bottomlines is een fintech bedrijf dat ondernemers helpt groeien vanaf de start. Het bedrijf ondersteunt bij tussentijdse financiering en bereidt ondernemingen voor op een eventuele exit.

Bottomlines beschikt over een platform dat jou de controle geeft. Je ziet waar je als bedrijf staat, bepaalt je doel en krijgt inzicht door middel van game-mification, smart dashboards en financiële intelligentie. Je doelstellingen worden door het platform vertaald in actuele geautomatiseerde informatie en een plan waarmee je als bedrijf direct iets kunt. Op deze manier kun je aan je bedrijf werken, in plaats van in je bedrijf.

Bottomlines, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en in het Belgische Hasselt, richt zich op snelgroeiende bedrijven in het midden en klein bedrijf (MKB / KMO). Klanten zijn onder meer ZBVO, Morres & Company, SolarPro, Rhombus, De Nectarist, Talentsourcer en The Context Company.

Over in2improvement
in2improvement helpt om meer uit je bedrijf te halen. Door een unieke, pragmatische en daadkrachtige aanpak helpt het bedrijf succesvolle mbk’ers verder te groeien. in2improvement staat voor het ontwikkelen van organisaties in de huidige dynamische wereld en de persoonlijke groei van de medewerkers, voor nu én in de toekomst. Het idee hierachter is dat de wereld steeds sneller verandert en de ontwikkeling van organisaties hierop aangepast moet worden. Het bedrijf werkt op het snijvlak van mensen en organisaties.

Gezamenlijk evenement
Op 2 oktober zullen Bottomlines en in2improvement een eerste gezamenlijke event organiseren. Meer details hierover zullen binnenkort op de social media kanalen van de bedrijven verschijnen.

Deel dit artikel:

Groei je mee?
Bottomlines zoekt een (aankomend) Hoofd Financiële Administraties m/v