Wij zijn
Bottomlines.

Groeien kun je niet alleen

Bottomlines is een snelgroeiend fintech bedrijf dat is opgericht met de visie dat elk bedrijf én elke ondernemer kansen heeft om succesvol te groeien.

Want wie wil nu niet groeien?

Écht succesvol ondernemen is lastig wanneer je niet over de juiste actuele informatie beschikt. Zo bleek uit gesprekken met tal van ondernemers. Het waren de gesprekken die aan de wieg van Bottomlines hebben gestaan.

Met onze technologie ondersteunen wij scale-up bedrijven bij het vertalen van hun doelstellingen in hapklare actuele geautomatiseerde informatie, waar je als bedrijf direct iets mee gaat doen.

Dankzij onze achtergrond in accountancy, finance, e-commerce, sales en marketing, maar ook omdat we zelf ondernemingen hebben opgezet, geleid en verkocht, begeleiden wij tientallen ambitieuze scale-up bedrijven in Nederland en België.

Kom eens kennis maken, want groeien doe je niet alleen.

Groeien doe je gewoon niet alleen.
Bottomlines team
Ons team
Martijn Kerkhof

Martijn Kerkhof

Co-founder

Martijn Kerkhof heeft zich toegelegd op het verbeteren van organisaties. Zijn passie is hoe je met het inzetten van technologie finance leuker maakt. Na zijn studie bedrijfseconomie heeft Martijn tien jaar als registeraccountant voor Ernst & Young gewerkt en aansluitend als CFO bij een beursgenoteerd E-Commerce bedrijf. Het model van Bottomlines werd mede bepaald door zijn tijd bij een Belgische Incubator. Bij dit bedrijf hielp hij de groei te versnellen van veelbelovende starters naar succesvolle ondernemingen. Met Bottomlines helpt hij ondernemers hun dromen waar te maken waarbij hij vanuit een solide financieel huis deze ondernemer mee neemt in zijn of haar groeipotentieel.

Martijn is dol op Italië, wijnproeverijen, TV series en sport daarnaast een paar keer per week. Hij is dol op lekkere koffie en goede gesprekken met inspirerende mensen. Je bent dus van harte uitgenodigd...!

Berend Bouwmeester

Berend Bouwmeester

Co-founder

In de afgelopen 15 jaar heeft Berend Bouwmeester leidinggevende posities bekleed en ervaring opgedaan bij grote en startende softwarebedrijven zoals IBM, Click Commerce, Zuora en SAP Hybris. Zijn interesse ligt zowel bij het uitwerken van de lange termijn strategie, missie en kernwaarden van een organisatie als het opzetten van een operationele sales & marketing structuur die snel resultaat oplevert en voorspelbaar is voor de perioden daarna. Met een brede interesse in allerlei technologieën en verdienmodellen en zijn expertise en ervaring heeft hij een goed beeld wat wel en wat zeker niet werkt.

Zijn uitdaging was om bedrijven die al een hoofdkantoor elders in de wereld hebben in Nederland van de grond af op te bouwen. Met Bottomlines is dit nu ook schaalbaar gemaakt voor start- en scale-up’s. Ondanks alle mogelijkheden waarmee het leggen van contact een stuk eenvoudiger wordt, maakt hij juist heel graag tijd vrij voor een kop koffie.

Met Bottomlines helpt hij Start- & ScaleUps groeien en begeleidt deze (eventueel) naar een mogelijke exit. Daarnaast zit hij de adviesraad van een aantal bedrijven en coacht hij op individuele basis een aantal ondernemers.
Zijn motto: Succes is pas echt een succes als je het kunt delen.’

In zijn vrije tijd onderneemt Berend graag allerlei sportieve activiteiten met vrouw en kinderen, zoals skiën, voetballen of windsurfen.

Bram Agten

Bram Agten

Partner Bottomlines België

Bram Agten is Partner voor Bottomlines België. Vanuit die hoedanigheid helpt hij KMO-bedrijven groeien en staat hij ze juridisch bij. Hij doet dat in 3 fasen: Voorkomen, Bemiddelen en Arbitage. Vooral in het voorkomen steekt hij veel tijd en adviseert hij zijn klanten. Naast goede juiste contracten en handelsvoorwaarden, houd hij nieuwe wet en regelgeving nauwlettend bij en ondersteunt hij zijn klanten in de gehele benelux.
Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin en is daarnaast een liefhebber van voetballen en wielrennen
Kris van den Bogaert

Kris van den Bogaert

Managing Partner België

Kris van den Bogaert is een echte conceptenman. Als zelfstandig management consultant begeleidt hij ondernemers bij het bepalen van hun bedrijfsstrategie. Dat kan een ondernemer zijn die auto’s cleant, of een bedrijf wat vloertegels legt, maar net zo goed een bedrijf dat op grote schaal projecten in binnen en buitenland uitvoert. Nu is het doorspitten van bedrijfsmatige cijfers aan de meesten ondernemers niet besteed.

Het feit dat Bottomlines vanuit data-analyse en een solide financieel huis en vervolgens waarde creëert voor een bedrijf is voor veel bedrijven een welkome eyeopener. Kris is als partner van Bottomlines actief op de Belgische markt om het concept bij ondernemers actief onder de aandacht te brengen.