Wij zijn
Bottomlines.

Groeien doe je gewoon niet alleen.

Bottomlines is een snelgroeiend fintech bedrijf dat is opgericht met de visie dat elk bedrijf én elke ondernemer kansen heeft om succesvol te groeien.

Want wie wil nu niet groeien?

Écht succesvol ondernemen is lastig wanneer je niet over de juiste actuele informatie beschikt. Zo bleek uit gesprekken met tal van ondernemers. Het waren de gesprekken die aan de wieg van Bottomlines hebben gestaan.

Met onze technologie ondersteunen wij scale-up bedrijven bij het vertalen van hun doelstellingen in hapklare actuele geautomatiseerde informatie, waar je als bedrijf direct iets mee gaat doen.

Dankzij onze achtergrond in accountancy, finance, e-commerce, sales en marketing, maar ook omdat we zelf ondernemingen hebben opgezet, geleid en verkocht, begeleiden wij tientallen ambitieuze scale-up bedrijven in Nederland en België.

Kom eens kennis maken, want groeien doe je niet alleen.

Groei je mee? Hoe we dat doen? Kijk naar de video hieronder
Bottomlines team
Ons team
Martijn Kerkhof

Martijn Kerkhof

Co-founder

Martijn Kerkhof heeft zich toegelegd op het verbeteren van organisaties. Zijn passie is hoe je met het inzetten van technologie finance leuker maakt. Na zijn studie bedrijfseconomie heeft Martijn tien jaar als registeraccountant voor Ernst & Young gewerkt en aansluitend als CFO bij een beursgenoteerd E-Commerce bedrijf. Het model van Bottomlines werd mede bepaald door zijn tijd bij een Belgische Incubator. Bij dit bedrijf hielp hij de groei te versnellen van veelbelovende starters naar succesvolle ondernemingen. Met Bottomlines helpt hij ondernemers hun dromen waar te maken waarbij hij vanuit een solide financieel huis deze ondernemer mee neemt in zijn of haar groeipotentieel.

Martijn is dol op Italië, wijnproeverijen, TV series en sport daarnaast een paar keer per week. Hij is dol op lekkere koffie en goede gesprekken met inspirerende mensen. Je bent dus van harte uitgenodigd...!

Berend Bouwmeester

Berend Bouwmeester

Co-founder

In de afgelopen 15 jaar heeft Berend Bouwmeester leidinggevende posities bekleed en ervaring opgedaan bij grote en startende softwarebedrijven zoals IBM, Click Commerce, Zuora en SAP Hybris. Zijn interesse ligt zowel bij het uitwerken van de lange termijn strategie, missie en kernwaarden van een organisatie als het opzetten van een operationele sales & marketing structuur die snel resultaat oplevert en voorspelbaar is voor de perioden daarna. Met een brede interesse in allerlei technologieën en verdienmodellen en zijn expertise en ervaring heeft hij een goed beeld wat wel en wat zeker niet werkt.

Zijn uitdaging was om bedrijven die al een hoofdkantoor elders in de wereld hebben in Nederland van de grond af op te bouwen. Met Bottomlines is dit nu ook schaalbaar gemaakt voor start- en scale-up’s. Ondanks alle mogelijkheden waarmee het leggen van contact een stuk eenvoudiger wordt, maakt hij juist heel graag tijd vrij voor een kop koffie.

Met Bottomlines helpt hij Start- & ScaleUps groeien en begeleidt deze (eventueel) naar een mogelijke exit. Daarnaast zit hij in de advisory board van Avans Hogeschool (Business Innovation), zit hij in de adviesraad van een aantal bedrijven, en is hij Ambassadeur van Platform Driven by Data. Op individuele basis coacht hij tevens een aantal ondernemers.
Zijn motto: Succes is pas echt een succes als je het kunt delen.’

In zijn vrije tijd onderneemt Berend graag allerlei sportieve activiteiten met vrouw en kinderen, zoals skiën, voetballen of windsurfen.

Bram Agten

Bram Agten

Partner Bottomlines België

Bram Agten is Partner voor Bottomlines België. Vanuit die hoedanigheid helpt hij KMO-bedrijven groeien en staat hij ze juridisch bij. Hij doet dat in 3 fasen: Voorkomen, Bemiddelen en Arbitage. Vooral in het voorkomen steekt hij veel tijd en adviseert hij zijn klanten. Naast goede juiste contracten en handelsvoorwaarden, houd hij nieuwe wet en regelgeving nauwlettend bij en ondersteunt hij zijn klanten in de gehele benelux.
Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin en is daarnaast een liefhebber van voetballen en wielrennen
Kris van den Bogaert

Kris van den Bogaert

Managing Partner België

Kris van den Bogaert is een echte conceptenman. Als zelfstandig management consultant begeleidt hij ondernemers bij het bepalen van hun bedrijfsstrategie. Dat kan een ondernemer zijn die auto’s cleant, of een bedrijf wat vloertegels legt, maar net zo goed een bedrijf dat op grote schaal projecten in binnen en buitenland uitvoert. Nu is het doorspitten van bedrijfsmatige cijfers aan de meesten ondernemers niet besteed.

Het feit dat Bottomlines vanuit data-analyse en een solide financieel huis en vervolgens waarde creëert voor een bedrijf is voor veel bedrijven een welkome eyeopener. Kris is als partner van Bottomlines actief op de Belgische markt om het concept bij ondernemers actief onder de aandacht te brengen.

Jos van der Lee

Jos van der Lee

Business Partner

Jos is met name actief in het vinden en binden van nieuwe klanten en daar waar de juiste behoefte zich aandient deze klanten verder adviseert en coaccht op de weg naar verdere groei.
Stan Heijmans

Stan Heijmans

Hoofd Administraties en Boekhouding

Stan is hoofd van alle administraties die we voor al onze klanten uitvoeren. Met zijn team verzorgt en ondersteunt hij deze administraties.
Arend Van der Pauw

Arend van der Pouw

Business Intelligence Specialist

Dataspecialist Arend focust zich vooral op de ontwikkeling van het Bottomlines X One platform. Zijn expertise is gericht op B2B E-commerce en Business Intelligence, met meer dan 10 jaar ervaring in Supply Chain.
Koen te Brinke

Koen te Brinke

Web developer

Koen focust zich met name op de ontwikkeling van het Bottomlines X One platform. Zijn passie ligt bij concepting, design en de ontwikkeling van kleine websites tot enorme e-commerce platformen.
Teun van der Heijden

Teun van der Heijden

Roseanne Wissing

Roseanne Wissing

Virtual Professional

Roseanne is een ervaren VA (virtual assistant) en helpt Bottomlines in de dagelijkse operatie. Ze heeft een ruime ervaring in klantenservice, organisatie- en regelwerk, en secretariële / administratieve werkzaamheden.
Wesley van Loozenoord

Wesley van Loozenoord

Finance Professional

Met zijn finance ervaring helpt Wesley ons met de jaarrekeningen en de administraties van onze klanten.

Iris van der Zanden

Business Developer

Iris helpt om het platform Bottomlines X One naar de volgende fase te brengen. Ze doet onderzoek in hoeverre start- en scale-ups met ons platform beter aan hun bedrijf kunnen werken en aan de andere kant hoe het platform de services van Bottomlines kan borgen om zo meer schaalbaar te zijn.
Ann de Bie

Ann de Bie

HR- & Officemanager Bottomlines België

"De afgelopen 23 jaar was ik actief als HR & Office Manager, verzorgde ik de financiële administratie voor een bouwbedrijf en bood ik ondersteuning in Sales & Marketing. Ik hou ervan om met mensen te sparren en in dialoog te gaan, waardoor we elkaar inspireren om tot oplossingen en nieuwe inzichten te komen.
Je vindt in mij een eerlijke en authentieke partner met een echte hands-on mentaliteit en een creatieve geest. Geen gegoochel met dure woorden, wel een praktische en laagdrempelige aanpak."
Mariette Thompson

Mariëtte Thompson

Business Data Analist

Mariëtte Thompson ondersteunt Bottomlines door onze klanten meer inzicht te geven door middel van Business Intelligence / Analyse, gecombineerd met haar financiële kennis.

Sacha Denissen

Stagiaire Business Innovation

Als studente Business Innovation is Sacha voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe en creatieve concepten. Binnen Bottomlines voert Sacha een onderzoek uit gefocust op persoonlijke doelen van klanten en hoe deze doelen haalbaar en meetbaar gemaakt worden. Naast haar onderzoek versterkt Sacha tevens het marketing en communicatie team van Bottomlines.

Tessa Post

Stagiaire Business Innovation

Als studente Business Innovation is Tessa constant bezig met onderzoeken en bedenken van nieuwe concepten. De focus van Tessa ligt op het Incubator Programma van Bottomlines. Tessa zal het programma, speciaal voor start-ups, naar een hoger niveau tillen. Dit doet ze door onderzoek te plegen naar de schaalbaarheid van het programma voor start-up bedrijven. Naast haar onderzoek versterkt Tessa tevens het marketing en communicatieteam van Bottomlines.
Jip Huijnen

Jip Huijnen

Operations Manager Incubator Program

Jip is onze Operations Manager voor het Incubator Programma dat we samen met Eigenaardig uitvoeren. Met zijn studie Business Innovation zorgt hij voor vlotte samenwerkingen tussen student en ondernemer.

Kevin Jan Verbesselt

Business Advisor

Kevin Jan is een ervaren business adviseur met een voorliefde voor Fintech en Digital. Door zijn ervaring brengt Kevin Jan KMO ondernemingen naar een volgend level met behulp van Data. Dit vanuit een goed financieel fundament. Kevin Jan woont onder de rook van Antwerpen en maakt deel uit van ons team in België.

Calle van Ekris

Minor Student Online Marketing

Calle is derdejaars bedrijfskunde student. In samenwerking met een team van studenten tilt hij de SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) naar een hoger niveau. Het uiteindelijke doel is om meer naamsbekendheid te creëren voor Bottomlines.

Anna van Benthum

Minor Studente Online Marketing

Anna is een 21-jarige International Business studente. Anna werkt in samenwerking met een minor team aan de online vindbaarheid van Bottomlines. Zij tillen dit naar een hoger niveau aan de hand van SEO/SEA analyses.

Stijn van der Sluis

Minor Student Online Marketing

Stijn is 24 jaar en woonachtig in Veghel. Stijn studeert Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Op dit moment volgt Stijn de minor Online Marketing. Voor deze minor mag hij samen in een team van studenten de komende tijd onderzoek doen naar op welke manier Bottomlines meer (potentiële) klanten kan aantrekken. Er wordt gekeken op welke wijze Bottomlines middels SEO/SEA een betere online positie kan verkrijgen.

Britt van Rooij

Minor Studente Online Marketing

Britt is een 23-jarige Commerciële Economie studente uit Eindhoven. Op dit moment volgt zij de minor Online Marketing aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Voor de minor is Britt met een team bezig om de online vindbaarheid van Bottomlines naar een hoger niveau te tillen. Het doel hiervan is meer naamsbekendheid. Dit komt tot stand door een SEO/SEA analyse waaruit een advies ontstaat.