Skip to main content

“Elke zondagochtend moest ik weer mijn boekhouding bijwerken. Nu hoeft dat niet meer!”

Wij spraken Johan de Vleeshouwer, oprichter van stadsimkerij Pro-Polis, dat omgedoopt werd tot Nectarist. Hij onderhoudt een aantal bijenkasten in het Mechelse en ondersteunt (startende) imkers met raad en daad. Johan kwam in gesprek met Bottomlines: “Ik was op zoek naar een manier om meer tijd vrij te maken voor de leuke dingen. Bottomlines heeft gelijk mijn hele administratie bekeken.”

In 2016 startte Johan met stadsimkerij Pro-Polis in een garage. Twee jaar later werd zijn eerste personeelslid aangenomen, zijn omzet verviervoudigd en kreeg Pro-Polis een rebranding: Nectarist.
“Om een goed voorstel te maken passend bij mij en de Nectarist, hebben we samen om de tafel gezeten. Bottomlines wilde zoveel mogelijk processen digitaliseren en automatiseren en dat is gelukt. Mijn bedrijf begon met groeien en groeit nog steeds!”

De verwachtingen voor Nectarist zijn aanwezig: meer personeelsleden, een nieuwe locatie en meer omzet. “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit echt veel eerder had moeten doen. Bottomlines heeft me proactief en professioneel geholpen: in één woord: geweldig!”

Wil jij, net als Johan, ook beschikken over je eigen financiële afdeling en je bedrijf zien groeien? Neem contact met ons op en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.