Skip to main content

Wij spraken Francis Coumans, eigenaresse van The Context Company. The Context Company adviseert overheids- en onderwijsinstellingen en andere grote bedrijven op het gebied van vastgoed en huisvesting.

Francis is gestart als ZZP’er, maar groeide uiteindelijk met compagnon Joyce door tot een bedrijf met verschillende mensen in dienst. Haar talent zit volgens Francis zelf vooral bij ondernemen en niet zo zeer bij de boekhouding. Tijdens haar zoektocht naar de juiste personen die haar konden helpen met haar financiën, vond ze lange tijd niet de juiste match. “Bij boekhouders kijken ze voornamelijk achteruit en kunnen ze je niet helpen met andere vraagstukken zoals personeel, groei en ondernemerschap.” Na een lange zoektocht kwam Francis bij Bottomlines terecht en bij het eerste contact hadden ze een klik. “Ons eerste contact was via een Skype-meeting en dat voelde meteen vertrouwd. Na dat gesprek had ik gelijk een vervolgmeeting met Martijn onder het genot van wijn en bitterballen… en als iemand daarvoor openstaat, dan weet ik dat het een match is.”

Bottomlines heeft gekeken naar de cijfers en vervolgens de boekhouding overgenomen. Daarnaast begeleidt Bottomlines The Context Company ook met andere zaken. Zo helpen ze haar bijvoorbeeld vooruit te kijken en geven ze advies over de groeimogelijkheden. “Wij zien Martijn als onze CFO en hebben een hele goede band met hem. Een tijd geleden kwam de vraag of er nog ruimte was om een nieuwe medewerker aan te nemen. Deze vraag hebben wij gelijk bij Martijn neergelegd en hij verzekerde ons dat het goed zat. Martijn heeft ontzettend veel kennis in huis en daar maken wij heel erg dankbaar gebruik van. Ik vind het nu zelfs leuk om naar cijfers te kijken, dit allemaal dankzij Bottomlines.” De vraag of Francis Bottomlines zou aanraden was gelijk heel duidelijk: “Ja, direct. Ik zou Bottomlines absoluut bij iedereen aanraden. Ze zijn altijd bereikbaar, hebben veel kennis in huis en het zijn mensen die heel gemakkelijk zijn in de omgang. Zonder Bottomlines zou ik niet zo groeien als ik nu doe!”