Rectangle

Onze cultuur

Wij zijn een snelgroeiend FinTech bedrijf waarbij we streven naar een ‘great place to work’. Daarbij staat onze cultuur centraal en verwelkomen we ambitieuze data diggers die zich kunnen identificeren met ons DNA. Groei is voor ons belangrijk en wij bieden onze Bottomliners ook de kans om zichzelf te ontwikkelen.

 


Data is fun

Bottomlines helpt ambitieuze ondernemers om hun onderneming te laten groeien door een stevige financiële basis. Dit doen wij kwalitatief goed en met een lach.

Dankzij onze uiteenlopende achtergronden in accountancy, e-commerce, business intelligence en data science begeleiden wij tientallen bedrijven. De cultuur van Bottomlines staat daarbij centraal. Onze kernwaardes beschrijven wie wij zijn als organisatie, als team maar ook als individuele Bottomlines.

Cultuur

Wij geloven dat we met een nuchtere blik, de juiste professionals en korte lijnen vernieuwend kunnen zijn in een stoffige financiële wereld. Wij zullen nooit bekorten op goed personeel, omdat zij de basis zijn voor de kennis & tools die wij leveren. Onder dit personeel staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel, zowel onderling als naar onze klant. Bij vertrouwen hoort kwetsbaarheid en open communicatie, ook wanneer dingen niet gaan zoals ze gaan. Verder geloven wij dat wanneer ons personeel goed in het vel zit, het beter gaat met ons bedrijf. Om hiervoor te zorgen zijn wij als bedrijf flexibel op het gebied van werkplekken en uren. Wanneer en waar je werkt is vrij aan de medewerker.

Krachten

Door een stevige financiële basis helpen wij ambitieuze ondernemers hun onderneming groeien. Dit doen wij door gepersonaliseerde dashboarding, groei advies en fun tools aan te leveren aan de ondernemer waardoor zij inzicht krijgen in hun bedrijf. Met dit inzicht kunnen zij hun bedrijf verbeteren waardoor zij groei doormaken. Dit doen wij kwalitatief goed en met een lach. 

Zelfbeeld

Wij geloven dat ondernemen in 2022 makkelijker kan dan dat er op dit moment gedaan wordt. Wat een ondernemer voor ogen heeft kan gebeuren, zolang je like minded mensen om je heen hebt. Bottomlines biedt een netwerk vol met kennis en groeikansen door een lading professionals gelegd op een stevige financiële basis. Door onze tools kunnen wij ondernemen op meerdere gebieden weer leuk maken.

Grotere doel

De klant van Bottomlines is een ambitieuze ondernemer die wil groeien met zijn bedrijf. De klant wil op de juiste manier ondernemen met onderbouwde data. Bijkomend is de klant erg blij met het enthousiaste en gemotiveerde netwerk van doorgewinterde ondernemers, starters en studenten dat Bottomlines bezit.

Persoonlijkheid

No-nonsens financiële data diggers die zien dat het slimmer en efficiënter kan, alles op een vriendelijke, vooruitstrevende en vooral leuke manier. Wij vinden cijfers niet belangrijk genoeg op zich, het gaat vooral over het inzicht en de lessen die je uit de cijfers haalt. Met deze cijfers en innovatieve blik kun je groeien als bedrijf. Dit doen wij bold en met een grote dosis humor. Wij vinden het belangrijk dat je doet waar je hartje sneller van gaat kloppen. Hierbij kijken we naar ambitie, drive en mindset. 

Waarde

Aan de basis van inzichten liggen goede, dagelijkse up to date data. Dit doen wij met een team van communicatief vaardige financials. Deze financials zijn oplossingsgericht en zelfstandig. Wel zijn we er van overtuigd dat data fun is, dit laten wij dan ook zien in de verschillende tools en dashboards die we bouwen. Op deze tools zijn we ontzettend trots als team.

Vragen over werken bij Bottomlines? Neem contact op en we komen graag bij je terug.